Zoeken

Grootse huwelijk verbindt machtigste Marokkaanse families

27 april 2024 - 09:00 - Marokko

©

Op 27 april vindt in Marrakech een opmerkelijke huwelijksviering plaats tussen twee leden van invloedrijke Marokkaanse families. Kenza Akhannouch, de jongste dochter van Aziz Akhannouch, de huidige premier van Marokko en magnaat in de oliehandel, treedt in het huwelijk met Malik Sefrioui, de zoon van vastgoedmagnaat Anas Sefrioui. Dit evenement markeert de verbintenis tussen twee van de rijkste en machtigste families van Marokko.

De bruiloft wordt gehouden in het privéverblijf van Aziz Akhannouch in Marrakech. Volgens ingewijden belooft het een evenement te worden waarbij discrete pracht en zeldzame luxe centraal staan, passend bij de status van beide families. De gasten kunnen zich opmaken voor een ceremonie die zowel ingetogen als luxueus zal zijn.

Lees ook: Miljardair Anas Sefrioui en familie voor de rechter

Kenza Akhannouch, 27 jaar oud, heeft een indrukwekkende academische achtergrond met een bachelor in Global Management van de Regent’s University in Londen en een master in Marketing van de Cass Business School. Na haar studie deed ze ervaring op bij verschillende prestigieuze bedrijven, waaronder Inditex en Akwa Group, en richtte ze Kenz’up op, een onderneming gericht op mode. In 2021 lanceerde ze Hany, een Marokkaanse app voor huishoudelijke diensten.

Lees ook: Marokkaanse miljardair Salwa Akhannouch onder vuur

Malik Sefrioui, 33 jaar, volgde zijn opleiding aan het Babson College in de Verenigde Staten, waar hij een bachelor in Bedrijfsadministratie behaalde. Na zijn terugkeer in Marokko in 2014, nam hij de rol van vicepresident bij Ciments de l’Atlas-Ciments de l’Afrique op zich, een bedrijf opgericht door zijn vader in 2007. Hij is tevens vicepresident van de Vereniging van Cementfabrikanten (APC).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team