Zoeken

Hostess Ryanair verkoopt loterijkaartjes op vlucht Madrid-Tanger (video)

15 maart 2023 - 19:00 - Wereld

©

Een stewardess van Ryanair verkocht loterijkaartjes aan boord van een vlucht van Madrid naar Tanger. Een video van dit tafereel werd gedeeld op TikTok door een passagier aan boord en is viraal gegaan.

In de video die door @nataliamorenoyoga op TikTok werd gedeeld, is de stewardess van de Ierse luchtvaartmaatschappij te zien terwijl ze alle regels aan haar laars lapt en zonder enige discretie loterijkaartjes verkoopt aan passagiers aan boord van het vliegtuig. Om hen te overtuigen zong ze daarbij een bewerking van het lied van Bizarrap en Shakira, meldt Ok Diario.

Lees ook: Passagiers Marrakech-Limoges beleven ellendige vlucht

De video van de scène is viraal is gegaan op sociale media en ontlokte een lawine aan commentaren van internetgebruikers die het gebaar van de stewardess wel kunnen appreciëren. Velen van hen zouden zelfs bereid zijn een Ryanair-vlucht te nemen, "enkel daarvoor", met andere woorden, om de kans te krijgen de "artistieke" stewardess in het echt te ontmoeten.

Lees ook: Ryanair vliegtuig op weg naar Marrakech gegijzeld door boze passagiers

"Waarom ruil je je Casio niet in voor een mooie Rolex? Bovendien, als je het miljoen euro niet wint, krijg je minstens 1000, 2000, 3000 en tot 6000 euro bij de trekking. Als je erover denkt een nieuwe auto te kopen, kan dit ook je kans zijn, want je kunt een Fiat 500 trekken, geen Ferrari of een Twingo", zei de stewardess.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team