Zoeken

Hoge Amerikaanse verantwoordelijke in Marokko verwacht

25 juli 2021 - 20:20 - Marokko

©

Joey Hood, Amerikaanse interim-adjunct-staatssecretaris voor het Nabije Oosten, wordt in Marokko verwacht als onderdeel van een regionale tournee tussen 24 en 29 juli 2021.

In een verklaring laat het Amerikaanse staatsdepartement weten dat de Amerikaanse interim-adjunct-staatssecretaris voor het Nabije Oosten tijdens zijn tournee Algerije, Marokko en Koeweit zou bezoeken.

Joey Hood kwam zaterdag in Algerije aan, als eerste etappe van zijn tournee. Daar moest hij meerdere hoge verantwoordelijken ontmoeten om over de bilaterale en regionale betrekkingen spreken. Ook moest hij er een belangrijk project voor het cultureel behoud aankondigen.

In Marokko zal Joey Hood meerdere regeringsleden, lokale ondernemers en leden van het maatschappelijk middenveld ontmoeten, aldus de verklaring. Hij zal ook een kort bezoek brengen aan de tentoonstelling van de Amerikaanse gezantschap.

Na Marokko zal Joey Hood doorreizen naar Koeweit, waar hij samen met de Amerikaanse staatssecretaris van Buitenlandse zaken Anthony Blinken, Koeweitse verantwoordelijken zal ontmoeten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team