Zoeken

Hind Saadidi pakt rol in "Lmektoube 2"

14 februari 2023 - 20:00 - Cultuur

©

Met de Ramadan in aantocht wordt er hard gewerkt aan de series die op de televisie zullen worden uitgezonden tijdens het vasten. Er komt dit jaar onder meer een tweede seizoen van de controversiële televisie-soap "Lmektoub" (het Noodlot) en actrice Hind Saadidi maakt opnieuw deel uit van de cast. Ze deed de aankondiging zelf en onthulde daarbij exclusieve beelden van achter de schermen.

De Marokkaanse actrice Hind Saadidi heeft een rol gekregen in het tweede seizoen van de Ramadan-soap "Lmektoube" op 2M, schrijft ALM. Ze kondigde het nieuws aan op haar Instagram-pagina. "Ik ben heel blij om deel te nemen aan de succesvolle soap "Lmektoube", schreef ze. "Volgens mij is dit personage en dit verhaal nieuw en nog nooit behandeld door de Marokkaanse film. Ik hoop dat ik het aankan", aldus de actrice. Saadidi deelde een scène achter de schermen waarin ze een hoofddoek draagt. In de commentaren spraken ook haar mede-acteurs hun blijdschap uit over "het delen van dit avontuur".

Lees ook: Mocro-maffia serie "Braqueurs" terug op Netflix

Naast het personage van Hind Saadidi zijn er nieuwe rollen toegevoegd aan het televisiewerk dat geregisseerd wordt door Alaa Akaaboune en geproduceerd door Connexion Media. Al tijdens de opnames van het eerste seizoen had het team het gevoel dat het publiek om een tweede seizoen zou vragen. Het script gaat in op ervaringen uit de Marokkaanse samenleving, los van elke controverse die door het plot wordt gecreëerd.

Lees ook: Marokkaanse bruid bron van inspiratie voor HBO-serie ’House of the Dragon’

De actrice verscheen onlangs ook in de soap "Bghit Hyatek" (Ik wil jouw leven leiden) en speelde eerder ook een rol in Ramadan-series zoals "Bnat Lalla Mennana" en "Yak Ajerhi" (Oh mijn wond). Ze kende haar doorbraak in 2000 met haar rol in de soap "Dwayer Zmane" (De draaikolken van de tijd).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team