Zoeken

Nieuw seizoen "Lalla Laaroussa" belooft verrassingen

12 mei 2023 - 09:00 - Cultuur

©

Het nieuwe seizoen van "Lalla Laaroussa", op de publieke zender Al Aoula, belooft een aantal verrassingen. Met name de vervanging van artiest Mohamed El Gama, door de beroemde actrice Fadila Benmoussa, om een deel van de realityshow te hosten.

Om meer te weten te komen over de nieuwigheden van het succesvolle realityprogramma, nam Ralia contact op met het productiebedrijf van Lalla Laaroussa. Daar werd bevestigd dat Fadila Benmoussa deel uitmaakt van het nieuw seizoen. Dezelfde bron wees er ook op dat actrice Dounia Boutazout dit seizoen opnieuw Lalla Laaroussa zal presenteren.

Lees ook: Lalla Laaroussa meest bekeken programma in Marokko in 2017

Er worden ook veranderingen verwacht tijdens de "Populaire uitspraken" met Dounia Boutazout, Kamal El Kadimi, Abdessamad Miftah El Kheir en Mohamed El Kama. De grote verrassing is echter de keuze van Fadila Benmoussa, die in alle afleveringen van het nieuwe seizoen van Lalla Laaroussa de "Populaire uitspraken" zal presenteren.

Lees ook: Lalla Laaroussa binnenkort terug met nieuwe presentatrice

Op sommige sites en sociale media-pagina’s werd bericht dat Dounia Boutazout zou worden vervangen door een andere actrice als presentatrice van de realityshow op Al Aoula. De producers ontkennen dat echter en verzekeren opnieuw dat Dounia Boutazout de onbetwiste gastvrouw van de show blijft.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team