Zoeken

Hilton opent vijf sterren hotel in Tanger

1 oktober 2017 - 11:00 - Marokko

©

De Amerikaanse hotelketen Hilton heeft woensdag een nieuw hotel in Tanger, in het noorden van Marokko, geopend. Hilton Tanger City Center Hotel & Residences heeft 180 kamers en suites.

Hilton opende vorig jaar al een Hilton Garden Inn in dezelfde stad met 320 kamers, commerciële en sportieve ruimtes en drie vergaderzalen. De groep plant tevens de opening van een derde vestiging met 300 kamers en 50 woningen in Al Houara bij Tanger in de zomer van 2018. Ook in Casablanca en Agadir bouwt de keten momenteel twee hotels.

Mohab Ghali, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de groep in Egypte en Noord-Afrika, liet tijdens de opening van de Hilton Tanger City Center Hotel & Residences weten dat een promotiecampagne gepland staat om Tanger als toeristische bestemming in het buitenland te promoten. Volgens Ghali is Marokko “dé toeristische bestemming bij uitstek” en wil Hilton zich als een echte partner voor het koninkrijk opstellen om het binnen- en buitenlandse toerisme te bevorderen.

Rudi Jagersbacher, directeur van Hilton in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, benadrukte tevens dat “de groep erg betrokken is bij de ontwikkeling van de Marokkaanse toeristische markt”.

De hotelketen gebruikt momenteel 300 mensen in Tanger, waarvan 99 procent Marokkanen en streeft ernaar in de drie komende jaren zeven hotels in Marokko te openen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team