Zoeken

Spaanse groep opent luxehotels in Saidia

9 oktober 2017 - 16:00 - Economie

©

Meerdere celebrities en verantwoordelijken waren vrijdagavond aanwezig op de officiële inhuldiging van twee nieuwe hotels van de Spaanse groep Meliá Hotels & Resorts in het Marokkaanse Saidia.

De nieuwe hotels van de Spaanse hotelgroep bieden samen 547 kamers aan. Meliá Hotels & Resorts is reeds aanwezig in Marokko. De groep opende eerder al het hotel “Sol House Taghazout Bay” in de regio van Agadir.

Meliá Saidia Beach Resort heeft 397 kamers terwijl Meliá Saïdia Garden Golf 150 kamers telt. Beide hotels hebben een traditionele Marokkaanse design en zullen volgens de Spaanse groep van Saidia dé luxe bestemming in de Mediterrane regio maken voor Europese toeristen.

Meliá Hotels & Resorts is één van de grootste hotelgroepen ter wereld en de absolute leider op de Spaanse markt met ruim 370 hotels een meerdere projecten die aan de gang zijn in een veertigtal landen wereldwijd.

Eind september huldigde de Amerikaanse hotelketen Hilton ook een nieuw hotel in Tanger in. Hilton Tanger City Center Hotel & Residences heeft 180 kamers en suites. De groep opende vorig jaar al een Hilton Garden Inn met 320 kamers in de noord Marokkaanse stad en plant de opening van een derde vestiging met 300 kamers en 50 woningen in de regio.

Marokko trekt steeds meer bekende hotelketens aan. 10,3 miljoen toeristen bezochten het land in 2016. De sector behaalde hetzelfde jaar een omzet van 115 miljard dirham.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team