Zoeken

Hiba Abouk hield niet van voetbal... tot ze Achraf Hakimi ontmoette

19 mei 2021 - 10:40 - Sport

©

In een interview met El Hormiguero, onthulde Hiba Abouk, de Spaanse actrice en echtgenote van Achraf Hakimi, dat ze de liefde voor voetbal leerde dankzij de Marokkaanse international.

"Ik werd enthousiast wanneer hij speelde," zegt ze, sprekend over haar man, Achraf Hakimi. De 34-jarige Spaanse actrice en moeder van een zoon, legt de obsessie voor voetbal van haar partner uit. "Achraf is voortdurend met voetbal bezig en als hij naar twee wedstrijden tegelijk zou kunnen kijken, of naar een wedstrijd en een film met mij, [zou hij dat doen]." Abouk benadrukt haar appreciatie en zegt dat ze naar al zijn wedstrijden kijkt.

Hakimi is verliefd en zeer gehecht aan zijn gezin. Hij deelt vaak foto’s van zijn vrouw en zoontje op sociale media. Een paar weken geleden uitte de Atlas Leeuw zijn dankbaarheid aan zijn moeder door te Tweeten: "Beste moeder, we houden zoveel van je", ter gelegenheid van Moederdag.

Achraf Hakimi en Hiba Abouk begonnen te daten in juli 2018 en werden in februari 2020 voor het eerst ouders. "Dank je Hiba dat je me het beste gevoel ooit hebt gegeven, en dat je mijn levenspartner en beste vriendin bent! Ik hou van je!" schreef Hakimi in het Spaans, na de aankondiging van de zwangerschap van de jonge actrice.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team