Zoeken

Man Dounia Batma veroordeeld tot celstraf

31 december 2022 - 11:00 - Cultuur

©

Mohamed Al Turk, de man van Dounia Batma, is veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf en een boete van 3000 dirham voor het aanzetten tot losbandigheid.

Mohamed Al-Turk, 42-jarige Bahreinse producent in de muziekindustrie, is woensdag veroordeeld door de rechtbank van eerste aanleg in Marrakech. De echtgenoot van de Marokkaanse zangeres Dounia Batma heeft een gevangenisstraf van drie maanden gekregen en moet een boete van 3000 dirham betalen voor het aanzetten tot losbandigheid, schrijft Hespress.

Lees ook: Vermeende minnares man Dounia Batma reageert

In dezelfde zaak veroordeelde de rechtbank ook de jonge vrouw die door Dounia Batma werd beschuldigd van overspel met haar man en de diefstal van haar kleren. Wissal werd eveneens veroordeeld tot 3 maanden celstraf en een boete van 3000 dirham voor diefstal en het aanzetten tot losbandigheid.

Abdelmoughit M., die beschuldigd werd van het maken van foto’s en video’s van mensen op privé plekken en het publiceren van de beelden zonder hun toestemming, kreeg een voorwaardelijke straf van drie maanden en een boete van 2000 dirham.

Lees ook: Dounia Batma en Mohamed Al-Turk verzeild in publieke vechtscheiding

Zangeres Dounia Batma diende een klacht in bij de rechtbank van Marrakech waarmee ze haar man beschuldigd van overspel. Daarnaast is er een vertrouwensbreuk omdat hij als haar manager inkomsten van haar concerten heeft weggesluisd. Ze beschuldigde ook de jonge Wissal van het stelen van persoonlijke bezittingen uit haar huis in Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team