Zoeken

Fiorentina hakt knoop door voor Sofyan Amrabat

30 januari 2023 - 18:00 - Sport

©

Er is een belangrijke beslissing genomen door Fiorentina over de toekomst van de Marokkaanse international Sofyan Amrabat. Die wordt door meerdere clubs benaderd, waaronder Liverpool en Tottenham Hotspur.

Dit seizoen is een transfer van Sofyan Amrabat, die een contract heeft bij Fiorentina dat loopt tot de zomer van 2024, met een verlengingsclausule tot 2025, niet meer mogelijk. De clubs die hem in de winter wilden contracteren, hebben geen positief antwoord gekregen. "Wij zijn met Amrabat tevreden over het team dat we hebben samengesteld", vertelde Fiorentina-manager Joe Barone aan Sportitalia. Naar zijn mening behoort de Atlas Leeuw bij de Italiaanse club. "Dus hij wordt niet verkocht, in ieder geval niet in januari."

Lees ook: Sofyan Amrabat blijft bij zijn club

Deze beslissing wordt door de agent van Amrabat aanvaard. "We hebben veel verzoeken ontvangen, maar we respecteren de beslissing van Fiorentina. Ze besloten hem te houden en niet Lucas Torreira, ook al hadden ze samen kunnen spelen", vertelde Alberto Maria Jimmy Fontana aan Radio Sportiva. "De gesprekken zijn niet leuk, maar afgezien van het lange contract met de Viola, hebben we een zeer goede relatie met Fiorentina. Het is een zeer respectabele club, ook al spelen ze in een lagere Europese beker."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team