Zoeken

Harcha met melk

Harcha met melk
Ingrediënten

 250g dikke griesmeel
 100g fijne griesmeel
 25g melkpoeder
 1 theelepel kristalsuiker
 1/4 glas olie
 75g boter
 Zout
 1 zakje vanillesuiker
 1/2 zakje bakpoeder
 Lauw water

Doe de twee soorten griesmeel in een kom met het melkpoeder, boter en olie. Kneed tot een homogeen deeg.

Voeg alle andere ingrediënten toe en kneed, terwijl je geleidelijk aan lauw water toevoegt, tot een glad deeg.

Vorm balletjes met het deeg, bestrooi met fijne griesmeel en duw tot een plat broodvorm.

Bak elke harcha in een koekenpan tot het mooi goudkleurig is aan beide kanten.

Besprenkel met honing net voor het serveren.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 50 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl