Zoeken

Zlabia

Zlabia
Ingrediënten

 250 g bloem
 1/2 soeplepel gist
 1 1/2 soeplepel yoghurt
 250 g suiker
 1/4 liter water
 2 kardemomzaadjes
 olie (om te bakken)

Meng de bloem met de bakpoeder en de yoghurt tot je een dikke pasta bekomt. Laat ​​2 uren rusten.

Maak een suikersiroop met suiker en water, waarin je de kardemom zonder peul mengt.

Verwarm de olie. Maak cirkels met de pasta door deze met een spuitzak in hete olie te spuiten in cirkelvormige repen. Laat deze even bakken tot ze bruin zijn aan beide kanten.

Laat ze uitlekken en domp ze in de suikersiroop gedurende een paar minuten.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 45 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl