Zoeken

Halilhodzic doet twijfel rijzen over toekomst bij Atlas Leeuwen

3 april 2022 - 17:40 - Sport

©

Zal Vahid Halilhodzic het Marokkaans voetbalelftal nog coachen op het volgende wereldkampioenschap voetbal in Qatar in 2022? De meningen over deze kwestie zijn sterk verdeeld en de coach heeft zelf verklaard dat hij bereid is af te treden indien nodig.

Dit jaar spelen de Atlas Leeuwen hun zesde wereldbeker. Het is voor hen normaal dat ze supporteren voor Vahid Halilhodzic, de coach die hen in elke fase bijstaat. Gezien de recente gebeurtenissen is het echter zeer waarschijnlijk dat zij met een andere coach aan dit internationale toernooi zullen deelnemen.

Lees ook: WK-2022: tegenstanders Marokko bekend

Halilhodzic heeft na de overwinning van Marokko op de Léopards in Casablanca geen duidelijke uitspraken gedaan over zijn toekomst als bondscoach. Hij liet echter doorschemeren dat hij rust nodig heeft na deze kwalificatie. "Op dit moment moet ik eerst en vooral een beetje rusten. Ik wil ook nadenken, maar eerst ga ik genieten en dan zien we wel," zei hij tegen de media.

Lees ook: Koning Mohammed VI verraste Vahid Halilhodzic

Marokko is het vierde land dat Halilhodzic naar een Wereldbeker heeft geleid, na Ivoorkust, Algerije en Japan. Hij heeft echter slechts met één selectie de post-kwalificatiefase meegemaakt. De komende dagen zullen naar verwachting duidelijkheid brengen over zijn toekomst aan het hoofd van de Atlas Leeuwen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team