Zoeken

Ziyech is voor Marokko wat Messi is voor Argentinië

14 februari 2022 - 19:00 - Sport

©

Er blijven reacties komen op het besluit van Hakim Ziyech om het Marokkaans elftal te verlaten. Voormalig aanvoerder van de Atlas Leeuwen, Medhi Benatia, heeft een negatief oordeel over de beslissing van de middenvelder van Chelsea om een einde te maken aan zijn internationale carrière.

Zolang coach Vahid Halilhodzic er is, zal Hakim Ziyech niet bij de Atlas Leeuwen terugkeren. Als speler van de nationale ploeg zegt Mehdi Benatia dat Ziyech een bijzonder man is en dat men hem persoonlijk moet kennen om zijn persoonlijkheid te kunnen begrijpen.

Lees ook: Hakim Ziyech stopt als Marokkaanse international

"Zo heb ik nog nooit problemen gehad met Hakim. Iedereen heeft zijn eigen karakter. Hij geeft de indruk, als je hem niet kent, dat hij niet veel lacht of praat. Een mens kun je niet veranderen. Hij is wel iemand die er voor de volle 100% voor gaat", aldus Benatia.

Lees ook: Vahid Halilhodzic: perfect resultaat zonder Hakim Ziyech

Een speler als Hakim Ziyech zien vertrekken is een groot verlies voor Marokko, voegt hij eraan toe. Hakim Ziyech heeft geweldige talenten. Het wordt erg moeilijk voor Marokko om zonder hem te spelen. Het is alsof je Messi afpakt van Argentinië.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team