Zoeken

Chelsea versnelt vertrek Hakim Ziyech

17 juli 2023 - 19:10 - Marokko

©

Chelsea zou het vertrek van Hakim Ziyech eerder kunnen afhandelen dan verwacht. Deze week wordt cruciaal voor de Marokkaanse international, die zeer teleurgesteld is na zijn mislukte transfer naar de Saoedische club Al Nassr.

De Britse club zou het vertrek van Hakim Ziyech willen versnellen. Volgens IC Football News heeft Chelsea de aanvallende middenvelder al geïnformeerd dat hij niet zal deelnemen aan de pre-season voorbereiding en dat deze week zal worden getracht om hem een nieuwe club te vinden. Naast de Atlas Leeuw zullen Pierre-Emerick Aubameyang en Romelu Lukaku ook niet terugkeren naar de pre-season training.

Lees ook: Hakim Ziyech "verwoest" na mislukte transfer naar Saoedi-Arabië

Recentelijk mislukte de transfer van Ziyech naar Saoedi-Arabië vanwege een knieprobleem, opgemerkt tijdens de medische keuring. Een reden die tegengesproken werd door de sportjournalist Falah Al Qahtani. Volgens hem heeft Ziyech de medische keuring niet eens ondergaan en had de Marokkaanse international een meningsverschil met de Saoedische club. "Al Nassr vroeg Ziyech om naar Madrid te komen voor de keuring in aanwezigheid van de clubarts, maar de speler weigerde en stond erop dat de keuring in Marokko zou plaatsvinden", aldus de journalist.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team