Zoeken

Hakim Ziyech weigert salarisverlaging

16 juli 2022 - 20:20 - Sport

©

De onderhandelingen tussen Chelsea en AC Milan over de transfer van de Marokkaanse international Hakim Ziyech zijn momenteel in volle gang, maar een groot probleem zou de transfert van de voormalige Ajax-ster kunnen bemoeilijken.

Om de verdediging van het team te versterken is AC Milan geïnteresseerd in het Belgische pareltje Charles De Ketelaere uit Brugge en in de Marokkaans international Hakim Ziyech, meldt MilanNews.

Lees ook: Hakim Ziyech bedankt zaakwaarnemer en neemt "volledige controle" over

Ziyech zou Roc Nation, het bedrijf dat de transfer van zijn voormalige ploeggenoot Romelu Lukaku naar Inter Milaan afhandelde, als tussenpersoon kunnen hebben. Maar de transfer van de voormalige Ajax-ster zou op een groot probleem stuiten, namelijk een salarisverlaging.

Lees ook: Hakim Ziyech staat te popelen om naar AC Milan te gaan

Hakim Ziyech verdient momenteel 6 miljoen euro netto per seizoen. Om naar Milaan te vertrekken zou hij moeten instemmen met een salarisverlaging. Ook zal Chelsea moeten bijdragen aan de betaling van zijn salaris. De Atlas Leeuw is op dit moment niet bereid om te zwichten. Als zijn transfer doorgaat, zal AC Milan hem zo’n 4 à 4,5 miljoen euro per jaar betalen. Zijn interne salarisplafond zal dan op termijn moeten worden verhoogd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team