Zoeken

Hakim Ziyech: "Doel is Champions League"

28 maart 2022 - 11:00 - Sport

©

Hakim Ziyech is niet bang voor Real Madrid en is vastberadener dan ooit om met zijn club Chelsea de Champions League te winnen. De Blues zullen in de kwartfinales tegenover de Merengues staan.

Hakim Ziyech is hersteld van een blessure en heeft toegezegd dat hij weer kan spelen. "Ik voel me goed, ik word elke week beter. Natuurlijk ben ik net terug uit blessure, maar alles gaat goed. Alles is in orde. Het is gek, elke keer als je in orde bent raak je gekwetst en moet je weer helemaal opnieuw van voor af aan beginnen. Op dit moment denk ik dat ik in een goede periode zit", zegt Ziyech op de officiële website van de club. Hij stelt helemaal klaar te zijn om het tempo van voor de blessure weer op te pakken.

Lees ook: Ziyech neemt pauze in New York met NBA-match

Europees en wereldkampioen Chelsea zal het in de kwartfinales opnemen tegen de Champions League recordwinnaar Real Madrid. Deze ontmoeting heeft plaats tegen de achtergrond van de economische sancties die zijn opgelegd aan de eigenaar van de Engelse club, Roman Abramovich. De situatie doet op geen enkele manier afbreuk aan het moreel van de voormalige Ajax-ster. Voor Hakim Ziyech zal de situatie misschien wel een bron van spanning zijn voor hem en zijn teamgenoten. "Ik denk dat alles wat tegen ons is, ons het gevoel geeft dat we nooit opgeven en nooit stoppen. We geloven in onszelf en dat verdienen we ook," zei hij.

Lees ook: Verzoening Vahid Halilhodzic en Ziyech-Mazraoui onmogelijk

"We focussen ons gewoon op wat we moeten doen, namelijk wedstrijden winnen en goede resultaten behalen. Dat is ons hoofddoel en we kunnen andere dingen gaan bespreken, maar dat verandert niets", concludeerde de middenvelder.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team