Zoeken

Grote angst op vlucht Marokko-Frankrijk

19 mei 2022 - 12:26 - Wereld

©

Reizigers op een vlucht van Marokko naar Frankrijk kregen op zondag 15 mei 2022 een flinke schrik. Amandine Petit, Miss Frankrijk 2022, die ook aan boord van het vliegtuig was, legt uit wat er gebeurde.

"Er was veel turbulentie in het vliegtuig, waarschijnlijk door het onweer, en er waren twee momenten dat we heel snel hoogte verloren. Geschreeuw, gehuil en veel angst onder de passagiers - het was imposant. Meteen daarna werd de vlucht omgeleid, maar we wisten niet waarom. [...] Zonder enige informatie van de kapitein begon de paniek. En toen we landden, kwam de opluchting, maar de kapitein gaf weer gas op aanwijzing van de verkeerstoren," vertelt Amandine Petit in een bericht op haar Instagram-account, die na een verblijf in Casablanca naar Frankrijk terugkeerde.

Lees ook: Paniek aan boord van vlucht Marrakech-Manchester (video)

Amandine Petit was blij dat het ergste voorkomen kon worden. "We hadden een dag vol emoties. Eind goed, al goed, maar als je in een vliegtuig stapt en er gebeurt zoiets, dan zijn er angsten, geschreeuw, mensen zijn in paniek, iedereen is in paniek, het was geen pretje," besloot Miss Normandië 2020.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team