Zoeken

Privévliegtuig French Montana doorzocht in Colombia (video)

5 november 2023 - 13:00 - Cultuur

©

In Colombia is het privévliegtuig van de Amerikaans Marokkaanse rapper French Montana doorzocht door de politie, net voordat het toestel naar de Verenigde Staten zou vertrekken. De federale autoriteiten vermoedden dat er drugs aan boord waren.

De terugreis van French Montana naar de Verenigde Staten na een bezoek aan Colombia, waar hij voor een gebitsbehandeling was, werd verstoord door verdenkingen van drugssmokkel. Zijn labelnaam ’Coke Boys’, die hij ook voor zijn projecten gebruikt, blijft hem achtervolgen. In een eerste video op zijn Instagram, vertelde de rapper aan zijn 37,8 miljoen volgers dat hij met zijn team "vastzat" in het vliegtuig totdat de Colombiaanse autoriteiten zeker wisten dat er geen drugs aan boord waren.

Lees ook: French Montana geeft voor het eerst concert in Marokko

French Montana legde uit dat zijn vliegtuig was tegengehouden vanwege hun naam ’Coke Boys’. "Het is gek hier in Colombia, tijd om te vertrekken", zei hij, terwijl hij met zijn telefoon een panorama maakte van fans, Colombiaanse ambtenaren en politiehonden die het vliegtuig naderden. "Insjallah vinden ze niets en gaan we veilig naar huis. Maar ondertussen houden we jullie op de hoogte", zei de rapper aan het einde van zijn eerste video.

Een tweede video toont agenten en drugshonden in het vliegtuig, op zoek naar illegale stoffen. "Ze hebben honden in het vliegtuig gezet", zei French Montana. "Ik hou van jullie, Colombia. Maar dit hoefden jullie niet te doen. Jullie hoeven die honden er niet zo in te hebben. Jullie weten dat we Coke Boys zijn, maar niet voor zoiets", vervolgde hij, bevestigend dat de federale autoriteiten geen drugs hadden gevonden in zijn vliegtuig en dat alles in orde was.

Lees ook: Aardbeving Marokko: French Montana doneert 100.000 dollar

De video’s van de rapper, gedeeld op The Shade Room, lokten veel reacties uit. "Ze hoorden dat je ’Coke Boy’ heette, ze spelen niet met je", schreef een gebruiker. Een andere suggereerde dat de artiest de naam van zijn label en projecten zou moeten veranderen. "Moraal van het verhaal... als jullie ’Pepsi Boys’ waren, zou dit nooit gebeuren", schreef hij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team