Zoeken

Fati Jamali beleeft moeilijk periode (video)

21 november 2022 - 12:00 - Cultuur

©

Fati Jamali, Marokkaanse actrice, zangeres en televisiepresentatrice, was vorige week aanwezig op het Internationaal Filmfestival van Marrakech. Daar sprak ze met veel emotie over de afwezigheid van haar zoon.

In een interview met het medium Ralia, vertelde Fati Jamali dat ze door een moeilijke periode gaat. Haar enige zoon verliet enkele maanden geleden Marokko om in een Europees land te studeren.

Lees ook: Minister gevoelig voor hartekreet Fati Jamali

De actrice stelde dat het onderwerp heel gevoelig ligt en dat het heel moeilijk is voor haar om erover te spreken. "Het is waar dat het iets heel normaals is. En zoals we zeggen ’Allah yasmah lina mane al walidine’ (Moge onze ouders ons vergeven). Ik heb een heel nauwe band met mijn zoon. Hij is alles wat ik heb in deze wereld! Dus de scheiding en de afstand zijn moeilijk," aldus Fati Jamali.

Lees ook: Fati Jamali hekelt beperkingen voor vrouwen

"Ik ben zoals alle moeders en vaders, we wensen allemaal dat onze kinderen het beter zullen doen als wij. Het is goed voor mijn zoon en ik wens hem het allerbeste voor zijn toekomst. We hebben dus geen andere keuze dan geduldig te zijn," concludeerde de actrice.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team