Zoeken

Fairmont Hotels & Resorts opent luxehotel in Rabat

2 december 2015 - 17:15 - Economie

©

Fairmont Hotels & Resorts heeft de opening van een nieuw hotel in Rabat bekendgemaakt. Het hotel zal in samenwerking met de Arabische vastgoedgroep Eagle Hills op de linkeroever van de Bouregreg worden geopend.

De nieuw ’Fairmont La Marina Rabat-Salé’ krijgt 200 kamers en 90 residenties die binnenkort zullen worden gecommercialiseerd, aldus de Canadese hotelketen in een verklaring.

Behalve restaurants krijgt het hotel ook een zwembad, een spa, vergaderzalen en een bar. De opening staat in 2019 gepland.

"We verheugen ons erop een bestemming te hebben gevonden met zo’n mooie en rijke cultuur als Rabat, diplomatieke en commerciële stad en hoofdstad van Marokko. Met haar kenmerkende architectuur, historische bezienswaardigheden en een toonaangevende culinaire scene is de regio Rabat-Salé een juweel dat de ziel van Marokko belichaamt.", aldus Jennifer Fox, voorzitster van Fairmont Hotels & Resorts.

Het wordt het eerste hotel van de Canadese groep in Marokko. De hotelketen is in een twintigtal landen aanwezigen waaronder Jordanië, Bahrein en Egypte.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team