Zoeken

Eric Cantona opent ’voetbal-reisbureau’ in Marokko

16 januari 2022 - 21:00 - Sport

©

Eric Cantona heeft in samenwerking met het Emirati-bedrijf Dharma een reisbureau voor voetbal gelanceerd. De voormalige Franse voetballer wil het voetbal gaan promoten door de grootste voetbalclubs ter wereld te bezoeken en de harten van de fans te bereiken. Casablanca is een van zijn volgende bestemmingen.

Met zijn eigen merk ’Looking FC’ streeft Eric Cantona ernaar om "de meest opwindende voetbalervaring ter wereld te creëren, authentiek en met een ziel". In een wereld waar "alles door de prijs wordt bepaald, wilden wij een product maken dat door passie wordt ingegeven", meldt TelQuel.

Lees ook: Portugese hotelketen Pestana vestigt zich in Tanger

Eric Cantona creëerde zijn merk voor de echte voetbalfans. Het gaat om de organisatie van reizen met een onderdompeling bij de grootste clubs. "Elke reis zal de meest gepassioneerde fans kennis laten maken met de wereld en de steden waar de grootste voetbalclubs zich bevinden. Looking FC biedt al bezoeken aan aan negen steden waaronder Casablanca, Buenos Aires, Milaan, Parijs, Madrid en Liverpool.

Charaf El Mansouri, Marokkaanse CEO en mede-oprichter van Dharma, is enthousiast over het initiatief om de voetbalfans die door Covid-19 van de feestvreugde bij wedstrijden zijn beroofd, weer met elkaar in contact te brengen. "Wij geloven dat de toekomst van reizen door passie wordt gedreven, niet door de bestemming zelf. Aangezien mensen zich steeds meer online verbinden, zal de vraag naar echte banden alleen maar toenemen."

Lees ook: Honeywell vestigt zich in Casablanca en investeert 100 miljoen dirham

Eric Cantona bezocht in 2021 Casablanca. Foto’s waarop hij te zien is in een Raja shirt, omringd door supporters van de Marokkaanse topclub, veroorzaakten veel opschudding op sociale media. Momenteel wordt de bestemming nog overwogen vanwege Covid. De eerste reis van het merk staat gepland voor 3 maart 2022 naar Liverpool, waar de ploeg van Jürgen Klopp het opneemt tegen Inter Milaan. Kennismaken met de stad Liverpool, haar club en haar fans kost 27.579 dirham.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team