Zoeken

Frankrijk weigert visum aan ElGrandeToto

12 augustus 2022 - 12:20 - Cultuur

©

ElGrandeToto zal het concert dat hij gepland had in het kader van het Demifestival in het Franse Sète niet geven. Frankrijk weigert de Marokkaanse rapper een visum te geven. Een zoveelste weigering die de artiest woedend maakt.

De rapper uitte zijn verontwaardiging over de behandeling die hij in sommige consulaten krijgt. In een video op zijn Instagram-account liet Toto zijn miljoenen abonnees weten dat hij opnieuw genoodzaakt was zijn concert op het Demifestival van de Frans-Marokkaanse rapper Demi Portion in Sète af te zeggen. Naast dit festival had ElGrandeToto ook een tournee door Frankrijk gepland in oktober, die eveneens de mist ingaat.

Lees ook: Maluma en El Grande Toto geven concert in Marrakech

Amper een maand geleden had de Marokkaanse rapper een minitournee door Frankrijk ondernomen, waarbij hij op verschillende podia optrad. ElGrandeToto deelde mee dat hij voor zijn laatste reis slechts een visum voor tien dagen had gekregen. "Ik kan er niet meer tegen. Ik begrijp niet waarom ik, nadat ik een volledige en degelijke aanvraag heb ingediend, slechts tien dagen krijg," raasde hij.

Lees ook: ElGrandeToto meest beluisterde artiest in Marokko op Spotify

Ook zijn concert in Egypte in oktober, waar duizenden jonge Egyptische fans vol spanning op zijn komst wachtten, werd door de rapper afgezegd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team