Zoeken

Dounia Batma valt aan, ex-man reageert

9 januari 2024 - 10:00 - Cultuur

©

De Bahreinse producent Mohamed Al-Turk heeft gereageerd op de beschuldigingen van samenzwering die zijn ex-vrouw, de Marokkaanse zangeres Dounia Batma, tegen hem heeft geuit.

Dounia Batma, die betrokken is bij de bekende zaak "Hamza mon bb", beweerde in een live op Instagram dat er een complot was gesmeed om een einde te maken aan haar artistieke carrière. Ze beschuldigde Al-Turk ervan betrokken te zijn bij dit complot, hem verwijtend dat hij haar geheimen had onthuld en handelde uit financieel gewin. De reactie van de Bahreinse producent liet niet lang op zich wachten.

Lees ook: Dounia Batma doet oproep aan Koning Mohammed VI

In een live op TikTok, deelde Al-Turk zijn kant van het verhaal. Hij claimde dat de mensen die de geheimen van de zangeres hadden onthuld, dicht bij haar stonden, inclusief de echtgenoot van haar zus Ibtissam. "We weten allemaal dat we een rol spelen... stop met het spelen van een spel voor de Marokkanen, het verzinnen van verhalen en het betrekken van onschuldige mensen... iedereen kent je ware aard", reageerde hij, waarbij hij zijn ex-vrouw ook beschuldigde van een gebrek aan welwillendheid naar haar naasten toe.

Lees ook: Dounia Batma naar de gevangenis?

Verder ging Al-Turk in op het persoonlijk leven van Batma, haar beschuldigend van het slecht behandelen van haar familie en personeel. "Je bent niet aardig, zelfs niet met je naasten... je betaalt je tantes een schamel bedrag van 200 dirham om voor je te werken, en zelfs je grootvader en oom konden niet op jouw steun rekenen voor hun behandeling", bekritiseerde hij. Hij beweert ook dat Dounia Batma haar dochters verwaarloost en dat het haar tante is die voor hun opvoeding in Casablanca zorgt terwijl zij tijd doorbrengt in Tanger. Hij dreigde met het onthullen van meer geheimen over zijn ex-vrouw en met acties om zijn dochters terug te krijgen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team