Zoeken

Djamel Belmadi vol lof over Walid Regragui en de Atlas Leeuwen

22 maart 2023 - 19:18 - Sport

©

Drie maanden na het WK in Qatar heeft de Algerijnse bondscoach Djamel Belmadi zijn bewondering geuit voor zijn Marokkaanse collega Walid Regragui, die de Atlas Leeuwen naar de halve finales van het kampioenschap heeft geleid.

"Ik neem mijn hoed af voor de spelers van het Marokkaans elftal, evenals voor de technische staf en hun leider Walid Regragui voor hun prestaties op het WK. Dat is de reden waarom ik op hem en Bounou heb gestemd bij The Best Awards," zei Belmadi tijdens een persconferentie over de komende wedstrijden van de Fennecs.

Lees ook: Bondscoach Algerije Djamel Belmadi stemt voor Marokko op FIFA The Best Awards 2022

Het Algerijnse voetbalteam bereidt zich voor op een dubbele confrontatie tegen Niger in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup 2023, die is uitgesteld tot januari 2024. In tegenstelling tot Marokko plaatste Algerije zich niet voor het WK in Qatar. De Fennecs werden uitgeschakeld door Kameroen in de laatste play-off wedstrijd. Ondanks de controverse over de arbitrage heeft de FIFA de resultaten van de wedstrijd gehandhaafd, waardoor Kameroen zich kwalificeerde voor Qatar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team