Zoeken

Walid Regragui onthult droom die hij wil verwezenlijken

7 april 2023 - 12:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui droomt groot na de halve finale met Marokko te hebben bereikt op het WK 2022, dat van 20 november tot 18 december 2022 in Qatar werd gehouden.

"Tijdens het WK heeft het Marokkaans elftal aan de wereld laten zien dat er een Afrikaans en Arabisch team is dat de Wereldbeker kan winnen. Met jullie vertrouwen en steun zullen we daar in slagen", aldus Walid Regragui tijdens een ceremonie op het hoofdkantoor van Sky News Arabia in Abu Dhabi. Marokko is het eerste Afrikaanse en Arabische land ooit dat de halve finales van een WK voetbal bereikt. In Qatar eindigden de Atlas Leeuwen op de vierde plaats.

Lees ook: Walid Regragui wil Afrika Cup 2024 winnen

De zender kende tijdens de ceremonie de onderscheiding voor "Beste Arabische coach van het jaar" toe aan Walid Regragui. De eerste Afrikaanse en Arabische coach die op de derde plaats is geëindigd in de ranglijst van beste coaches ter wereld, uitgegeven door IFFHS, bedankte Koning Mohammed VI voor zijn steun. Hij bedankte ook alle moslims en Afrikanen over de hele wereld voor hun aanmoedigingen tijdens het WK 2022.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team