Zoeken

Te dure Nora Fatehi niet naar Bangladesh

20 oktober 2022 - 11:00 - Cultuur

©

De Marokkaans-Canadese actrice en producente Nora Fatehi heeft een optreden in Bangladesh moeten afzeggen omdat de autoriteiten een toestemming weigerden af te geven wegens de bezuinigingsmaatregelen in het land.

Nora Fatehi werd uitgenodigd voor een optreden bij de Women Leadership Corporation in Dhaka. De regering van Bangladesh weigerde dit en annuleerde het optreden. Als reden voerden de autoriteiten bezuinigingsmaatregelen van financiële instellingen aan. Officieel heeft de Bollywood actrice geen toestemming gekregen "gezien de situatie in de wereld en om de deviezenreserves te sparen", aldus de plaatselijke autoriteiten.

Lees ook: Nora Fatehi verzint relatie met Brad Pitt

De toestemming voor Nora Fatehi was volgens het ministerie van Cultuur niet gegeven met het oog op de huidige economische situatie in de wereld. De actrice moest tijdens het evenement niet alleen op het podium staan, maar ook prijzen uitreiken als hoofdgast.

Lees ook: Nora Fatehi mooier dan ooit op cover Grazia (foto)

Nora Fatehi is een beroemdheid in Bangladesh. Ze wordt zeer gewaardeerd om haar dansvaardigheden, vooral oosterse dans. Van "Kamariya" tot "Saaki Saaki" en "Dilbar", haar liedjes zijn zeer succesvol in heel Azië.

Bladna.nl