Zoeken

Danira Boukhriss stralend zwanger op première ’Alter ego’

1 december 2023 - 22:00 - Cultuur

©

Danira Boukhriss trok alle aandacht tijdens de première van de nieuwe serie ’Alter ego’. Aan de zijde van haar partner Ward Kerremans, die de hoofdrol speelt in de Streamz-serie, verscheen ze op de rode loper van Kinepolis Antwerpen in een prachtige blauwe jurk en een ronde babybuik.

De baby bump van de televisiepresentatrice was het middelpunt van bewondering. Danira vertelde dat ze nog niet had gewinkeld voor zwangerschapskleding en dus een normaal kleed droeg.

Lees ook: Danira Boukhriss en Ward Kerremans verwachten baby

Het koppel houdt het geslacht van hun aanstaande kind nog geheim, en stelt nog geen naam te hebben gekozen. Ward Kerremans, die aan een nieuw filmproject werkt, en Danira Boukhriss, die druk bezig is met ’De Warmste Week’ en een programma rond pleegzorg, benadrukken dat de zwangerschap hun werk niet beïnvloedt.

Lees ook: Danira Boukhriss in koppel met acteur Ward Kerremans

Voor Ward Kerremans waren het dubbele spannende tijden: de verwachting van een kind en de reactie van het publiek op ’Alter ego’. De serie werd op 1 december beschikbaar gesteld op Streamz. Het koppel heeft de hele reeks al gezien. Danira prees ’Alter ego’ als "supergoed en superspannend".

Bladna.nl