Zoeken

Danira Boukhriss in koppel met acteur Ward Kerremans

10 oktober 2022 - 20:00 - Cultuur

©

Tv-presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis is gevallen voor de charmes van de Belgische acteur Ward Kerremans. Dat maakte Kerremans zelf bekend in de voetbalpodcast ’MIDMID’.

Journaliste en presentatrice Danira Boukhriss is niet langer vrijgezel. Ze heeft een relatie met de 34-jarige Ward Kerremans, de hoofdrolspeler uit de populaire fictieserie ’Billie vs Benjamin’. Hij maakte het nieuws bekend tijdens de voetbalpodcast ‘MIDMID’ waarin hij te gast was.

Lees ook: Amir Bachrouri droomt van Danira Boukhriss als joggingpartner

Ward Kerremans was uitgenodigd tijdens de podcast om te praten over zijn favoriete voetbalploeg Manchester United en werd daar voorgesteld als de vriend van Danira. De VRT bevestigde intussen het nieuws, maar Ward en Danira wensen voorlopig niet te reageren.

Lees ook: Presentatrice Danira Boukhriss opnieuw vrijgezel

Over het liefdesleven van Ward is niet zoveel bekend, behalve dat dat hij een zoontje heeft uit een vorige relatie. Danira had in het verleden een relatie met ’De Mol’-kandidaat Bouba Kalala. "We hebben een hele mooie tijd gehad samen, maar hebben besloten elk onze eigen weg te gaan. We blijven vrienden en wensen mekaar alleen maar het beste toe", zei de tv-presentatrice toen ze in juni 2018 uit elkaar gingen. Een jaar geleden raakte bekend dat Danira na een relatie van 2,5 jaar gebroken had met Will Michiels, bekend als rapper TheColorGrey.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team