Zoeken

Danira Boukhriss maakt punten België bekend in Songfestival-finale

22 mei 2021 - 11:40 - Cultuur

©

Danira Boukhriss maakt de Belgische punten bekend in de finale van het Eurovisiesongfestival. Ze vertelt ook al iets over de outfit die ze dan zal dragen.

Presentatrice Danira Boukhriss kondigde vrijdagochtend in het programma ’Radio Rotterdam’ van MNM aan, dat zij in de finale van het Songfestival de Belgische punten van de vakjury zal uitdelen.

De presentatrice vertelt dat ze zich dankzij een preview een beetje zal kunnen voorbereiden. "Hoe ga ik het aanpakken? Ik ga vanavond al meekijken naar de show voor de vakjury. Ik mag niet zoveel zeggen morgen, het is een strakke timing. Dus ik moet even zien dat ik de leukste introductie ooit op 10 seconden tijd kan verzinnen", klonk het op de radio. Ook in 2018 deelde ze punten uit op het Songfestival.

Danira weet wel al iets te vertellen over haar outfit. Ze zal vandaag namelijk iets dragen van het nieuwe Belgisch label Suits her well, een merk dat gespecialiseerd is in maatpakken voor vrouwen. België komt in de finale van het festival al als vierde aan de beurt, tussen Israël en Rusland in.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team