Zoeken

Cruiseschepen keren terug naar Marokko

10 februari 2022 - 21:00 - Marokko

©

MSC Lirica, een cruiseschip uit de Lirica-klasse, zal binnenkort in Marokko aanmeren als onderdeel van het winterprogramma 2022-2023 van MSC Cruises.

Een totaal van 21 schepen - inclusief twee nieuwe schepen die hun eerste vaart maken - zullen naar bijna 200 wereldwijde bestemmingen in 85 landen cruisen als onderdeel van MSC Cruises’ winterprogramma 2022-2023, meldt Cruise industrie nieuws.

Lees ook: Royal Caribbean lanceert langste cruise met Marokko als bestemming

Het eerste schip van wereldklasse en eerste LNG-aangedreven schip van MSC, de MSC World Europa met een GT 205 700, zal volgende winter in de vaart worden gebracht, maakte het bedrijf bekend in een verklaring.

Lees ook: Tanger: toeristische sector uitgeput

Onder de 200 bestemmingen bevindt zich Marokko. Aankomende winter zal de MSC Lirica vanuit Genua afvaarten van 10 nachten uitvoeren naar Marseille, Barcelona, Tanger en Casablanca in Marokko, evenals de Spaanse havens van Sebta, Malaga en Alicante. Vanuit Genua zal het schip ook cruises van 11 nachten verzorgen naar Civitavecchia en Messina in Italië, Rhodos in Griekenland, Limassol in Cyprus, Haifa in Israël en Heraklion in Kreta, Griekenland.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team