Zoeken

Kuwait Airways start nieuwe route naar Marokko

5 februari 2022 - 19:40 - Marokko

©

Vliegtuigmaatschappij Kuwait Airways plant dit voorjaar vijf nieuwe routes, waaronder een naar Marokko vanuit Koeweit.

Met ingang van 1 juni 2022 gaat Kuwait Airways twee vluchten per week uitvoeren tussen haar basis in Koeweit en de luchthaven Casablanca-Mohammed V, meldt Routes Online.

Lees ook: TUI Fly hervat vluchten naar Marokko

Het vliegtuig zal een Boeing A330-800 zijn die plaats biedt aan 32 passagiers in business class en 203 in economyclass. Op deze route zal de luchtvaartmaatschappij geen rechtstreekse concurrentie ondervinden. De grote luchtvaartmaatschappijen uit die reeds aanwezig zijn in Casablanca, vliegen naar andere bestemmingen. Zo vliegt Royal Air Maroc bijvoorbeeld op Doha en Dubai.

Met ingang van 3 mei start Kuwait Airlines ook een route tussen Koeweit en Manchester Airport, met twee vluchten per week met een Airbus-toestel met één middenpad. Van 11 juni tot 15 september zal de luchthaven Madrid-Barajas Adolfo Suarez worden aangedaan door een bestaande verbinding met Malaga, waarbij driemaal per week een A330-200 (17 zitplaatsen in eerste klasse, 30 in businessklasse en 165 in economyclass) zal worden ingezet naar de Spaanse hoofdstad.

Lees ook: Ryanair hervat vluchten naar Marokko

Ten slotte zal de Koeweitse luchtvaartmaatschappij van 2 juni tot 15 september twee wekelijkse vluchten naar Moskou Domodedovo exploiteren. Deze vluchten zullen worden uitgevoerd met A320 neo-toestellen. Hetzelfde schema wordt vanaf 7 juni toegepast voor Salalah in het Sultanaat van Oman.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team