Zoeken

Royal Caribbean lanceert langste cruise met Marokko als bestemming

26 oktober 2021 - 15:00 - Marokko

©

De internationale rederij Royal Caribbean Cruise lanceert in 2023 de "Ultime World Tour", dit is de langste en meest complete cruise ter wereld. De cruise meert ook aan in Casablanca in Marokko, met het schip "Serenade of the Seas".

De "Serenade of the Seas” zal op 10 december 2023 vanuit Miami vertrekken en op 10 september 2024 terugkeren. "Het reisschema omvat bezoeken aan alle zeven continenten, over 150 bestemmingen (waarvan 57 exclusief), in 65 verschillende landen, zegt Royal Caribbean Cruise in een verklaring. "Passagiers zullen 274 nachten, of negen maanden, doorbrengen op ’de grootste wereldcruise onder de wereldcruises’," zei Michael Bayley, voorzitter en algemeen directeur van het bedrijf.

Lees ook: Haven van Casablanca krijgt nieuwe cruiseterminal

De reis omvat stops in Casablanca, Marokko; de piramides van Gizeh, Egypte; het Groot Barrièrerif, Australië; oudejaarsavond in Brazilië; Shimizu, Japan; evenals bezoeken aan Machu Picchu in Peru, de Taj Mahal in India, en Peking in China. De cruise gaat langs Amerika en Antarctica, Azië en de Stille Oceaan, het Midden-Oosten en de Middellandse Zee, en Noord-Europa.

Lees ook: Tanger: 20.000 cruisepassagiers in slechts twee maanden

Per reiziger wordt $ 61.000 in rekening gebracht voor een binnenhut, $ 65.000 voor een oceaanhut, $ 79.000 voor een balkonhut en $ 112.000 voor een verblijf in een junior suite. De reserveringen werden woensdag geopend voor leden van het Royal Caribbean loyaliteitsprogramma met het Diamond Level of hoger en zullen op 27 oktober opengesteld worden voor alle andere passagiers, aldus Royal Caribbean. De maatschappij geeft passagiers ook de mogelijkheid om een deel van de route te boeken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team