Zoeken

Coach Badr Hari, Said El Badaoui, in quarantaine in Singapore

13 januari 2022 - 19:00 - Sport

©

De Utrechtse coach en trainer Said El Badaoui, die onder meer kickbokslegende Badr Hari begeleidt, kreeg te maken met een enorme tegenvaller. Samen met zijn leerling Murat Aygün zit hij in quarantaine in een hotel in Singapore. Aygün zou in Singapore vechten om de ONE Championship zwaargewichttitel.

De twee hebben geen klachten of symptomen, maar werden bij aankomst in Singapore getest op Covid-19. De tests bleken positief te zijn, waarna het strenge veiligheidsprotocol in Singapore in werking trad. El Badaoui en Aygün moeten 14 dagen lang in quarantaine blijven in hun hotelkamers.

Lees ook: Coach Badr Hari genomineerd voor Sportcoach van het jaar

El Badaoui zou zondag naar Nederland terugvliegen maar de quarantaine zet zijn agenda nu behoorlijk op zijn kop. "Iedereen denkt dat het hier zo mooi is, maar in een kleine hotelkamer kun je niets. Je kunt geen kant op, kom dan de dagen maar eens door", aldus El Badaoui aan Vechtsportinfo. De coach blijft echter positief en hoopt snel weer in Nederland te zijn bij zijn gezin en zijn vechters.

Lees ook: Badr Hari dacht corona niet te overleven

De positieve test is ook een bittere pil voor Aygün die vrijdag tegen favoriet en titelhouder Kryklia zou uitkomen in Singapore. Het gevecht met Kryklia is al twee keer eerder uitgesteld, waarvan één keer omdat iemand uit het begeleidingsteam van de Oekraïner positief testte op corona. Aygün won toen een vervangend gevecht van Anderson Silva, bij zijn debuut bij het Aziatische One.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team