Zoeken

Cher worstelt met verkoop Marokkaans landhuis in Malibu

22 juni 2023 - 12:00 - Cultuur

©

De beroemde Amerikaanse zangeres en actrice Cherilyn Sarkisian, bekend als Cher, heeft haar landhuis in Marokkaanse stijl in Malibu (Californië) in oktober te koop gezet voor 75 miljoen dollar, of ongeveer 68,6 miljoen euro. Maar ze heeft nog steeds geen koper gevonden voor het pand.

Het landhuis in Marokkaanse en Italiaanse stijl werd afgelopen oktober te koop gezet. Nadat ze acht maanden lang geen koper had gevonden, moest Cher de verkoopprijs met 10 miljoen dollar verlagen om potentiële kopers aan te trekken. Het pand in Malibu beslaat in totaal meer dan 6800 m² en heeft tuinen, een zwembad, een tennisbaan en een klein huis voor de conciërges bij de ingang. Het is gebouwd over twee verdiepingen en heeft zeven slaapkamers en negen badkamers.

Lees ook: Marokkaans huis voor Jennifer Lopez en Ben Affleck

De 76-jarige ster kocht het terrein in 1989 voor slechts 2,95 miljoen dollar en bouwde de prachtige villa een decennium later. In de verkoopadvertentie staat dat bepaalde delen van het landhuis zijn gemaakt met kalksteen en marmer geïmporteerd uit Italië en Frankrijk, tegels op maat uit Marokko en Spanje en dat er ook met de hand gesmede bronzen deuren zijn.

Lees ook: Voormalige "Marokkaanse kasteel" Madonna te koop

In een interview met de Wall Street Journal zei Cher een jaar geleden dat ze vaak in het huis verbleef, waar ze "intieme diners in de eetkamer" en "tentfeesten in de tuin en rond het zwembad" organiseerde. Voorafgaand aan de woning in Malibu heeft Cher meerdere eigendommen verkocht, waaronder een landgoed in Marokkaanse stijl in Beverly Hills voor 16 miljoen dollar, een landgoed in Tudor-stijl in Beverly Crest voor 2,5 miljoen dollar en het uitgestrekte Owlwood landgoed in Holmby Hills voor 88 miljoen dollar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team