Zoeken

Chelsea weigert vertrek Hakim Ziyech

28 december 2022 - 09:00 - Sport

©

Chelsea manager Graham Potter heeft toegegeven dat hij onder de indruk is van de prestaties van Hakim Ziyech op het WK in Qatar. Hij vroeg de Marokkaanse middenvelder om geduldig te zijn.

Verschillende Europese clubs zien Ziyech graag komen na zijn optreden op het WK 2022. Een van de clubs die hem tegen elke prijs wil overnemen, is AC Milan. Ziyech zelf zou hebben aangegeven terug te willen keren naar zijn oude club, Ajax Amsterdam. Voor het WK kreeg de international niet genoeg speeltijd bij de Blues. Hij werd onder de opvolger van Thomas Tuchel gereduceerd tot een secundaire rol in het team.

Chelsea-coach Graham Potter heeft zich vrijdag lovend uitgelaten over de prestaties van Hakim Ziyech op het WK in Qatar. Volgens hem heeft de 26-jarige speler genoeg talent om een belangrijk onderdeel te worden van zijn plannen op korte en lange termijn, maar hij zal zijn tijd geduldig moeten afwachten, gezien de hevige concurrentie voor basisplaatsen.

"Hij is een beetje weg van het eerste elftal, maar hij is betrokken bij wedstrijden. We kennen zijn kwaliteiten, we mogen hem als speler, hij heeft fantastische kwaliteiten die we ook tijdens het WK hebben gezien. Het is een goede jongen en hij heeft kwaliteit, maar hij moet geduld hebben", aldus Graham Potter.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team