Zoeken

Carole Samaha vertelt over ontmoeting met Koning Mohammed VI

22 juni 2024 - 08:00 - Cultuur

©

Carole Samahaheeft haar bewondering uitgesproken voor Koning Mohammed VI. Ze ontmoette de monarch vijftien jaar geleden in Frankrijk tijdens een familiebijeenkomst. De Libanese zangeres stelt vooral onder de indruk te zijn geweest van de muzikale kennis van de Koning.

Tijdens een ceremonie georganiseerd door de Libanese ambassadeur in Rabat vertelde Carole Samaha dat ze verrast was door de interesse van Koning Mohammed VI in wereldwijde artistieke en culturele activiteiten. "Het was een eer om hem te ontmoeten en ik was verrast door zijn kennis van alle details in de artistieke sector," zei ze tijdens het evenement.

Lees ook: Carole Samaha in Tanger voor CaftaNorte

Carole Samaha uitte ook haar dankbaarheid aan Koning Mohammed VI voor zijn voortdurende inzet voor het Mawazine festival, een evenement dat inmiddels concurreert met enkele van de grootste festivals ter wereld. De zangeres, die aan meerdere Mawazine festivals deelnam, beschouwt haar deelname aan het festival als een belangrijk moment in haar carrière.

Lees ook: Haifa Wehbe strijkt flinke premie op voor optreden in Marokko

De zangeres werd geëerd door de Libanese ambassadeur tijdens haar deelname aan de 19e editie van het Mawazine festival. Voorafgaand aan deze eerbetoning sprak Carola Samaha met de media en benadrukte dat haar vierde optreden op Mawazine een belangrijke stap in haar loopbaan betekent.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team