Zoeken

Haifa Wehbe strijkt flinke premie op voor optreden in Marokko

15 mei 2024 - 21:00 - Marokko

©

De Libanese zangeres Haifa Wehbe zal op 24 juni te zien zijn op het Mawazine Festival in Rabat. Voor haar optreden op het Nahda-podium ontvangt ze naar verluidt het aanzienlijk bedrag van 800.000 dirham.

Haifa Wehbe is geen onbekende op Mawazine. Ze trad al eerder op tijdens het festival en is erg populair in de Arabische wereld. Dit jaar heeft ze echter haar eisen gesteld: ze wil op het podium begeleid worden door haar eigen orkest.

Lees ook: Haifa Wehbe: "Ik hou van Marokko en Marokkanen"

De zangeres kijkt ernaar uit om haar fans in Marokko te ontmoeten. "Ik ben blij en trots om het geliefde Marokkaanse publiek te ontmoeten tijdens een van de grootste festivals in de Arabische wereld, het prestigieuze Mawazine Festival in het Koninkrijk Marokko," aldus Haifa Wehbe. "Afspraak op 24 juni op het Nahda-podium voor een avond vol muziek en samenzijn."

Lees ook: Nicki Minaj niet welkom op Mawazine-festival?

Naast Haifa Wehbe treden er tijdens de 19e editie van Mawazine nog diverse andere bekende artiesten op, waaronder de Egyptische zanger Mohamed Ramadan, de Libanese zangers Adam en Carole Samaha, de Libanese zangeres Najwa Karam en de Amerikaanse rapster Nicki Minaj.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team