Zoeken

Canadese influencer bekeert zich tot de Islam

20 januari 2020 - 16:40 - Wereld

©

Rosie Gabrielle, een bekende Canadese influencer, heeft zich tot de Islam bekeerd na een verblijf in Pakistan.

"Zoals in alle religies zijn er veel interpretaties, maar de kern ervan, de ware betekenis van de Islam is vrede, liefde en eenheid. Het is geen religie maar een manier van leven. Een leven van menselijkheid, nederigheid en liefde. Voor mij was ik technisch gezien al een moslim.", schreef de bekende Canadese op Instagram.

Rosie Gabrielle stelt dat haar vele reizen in islamitische landen, waaronder Pakistan, in de laatste tien jaar, de reden zijn van haar bekering. "Ik wilde vrede in mijn hart, vergiffenis en een sterke band met iedereen. Zo begon ik mijn reis. Het universum bracht me naar Pakistan, niet alleen om mezelf te dwingen de laatste sporen van pijn en ego los te laten, maar ook om me de weg te wijzen.", vervolgde de jonge vrouw.

Ze vertelde ook hoe ze de religie waarin ze was opgegroeid vier jaar geleden had verworpen en een spirituele reis was begonnen. "Ik heb de Schepper nooit verlaten. Mijn nieuwsgierigheid en mijn band met hem werden zelfs alleen maar sterker. Nu ik niet langer door angst word gedreven, heb ik dit pad volledig kunnen verkennen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team