Zoeken

Burgemeester Aboutaleb danst voor songfestival (video)

12 mei 2021 - 19:00 - Cultuur

©

In een video van de gemeente Rotterdam is te zien hoe burgemeester Ahmed Aboutaleb en de wethouders voor de campagne Rotterdam #SWINGALONG, vrolijk staan te swingen op songfestivalmuziek.

Een zeldzaam beeld, de Marokkaans-Nederlandse Burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, die aanstekelijk danst samen met de wethouders van de gemeente. Het dansje is onderdeel van de internationale Eurovisie Songfestivalcampagne ’Rotterdam #SWINGALONG’.

Met deze actie wil de gemeente Rotterdam zoveel mogelijk mensen samenbrengen in de aanloop naar het muziekfestival. Het Eurovisie Songfestival loopt dit jaar van dinsdag 18 mei tot en met zaterdag 22 mei in Rotterdam Ahoy.

De #SWINGALONG campagne loopt tot 6 juni en wordt via sociale media verspreid. Via die kanalen worden fans over de hele wereld opgeroepen om ook een eigen dansvideo in te sturen. In de dagen rondom het Eurovisie Songfestival worden deze dansvideo’s levensgroot geprojecteerd op het World Port Building, een gebouw van 124 meter hoog aan de Wilhelminapier in Rotterdam.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team