Zoeken

Mourinho wil Youssef En-Nesyri naar Fenerbahçe halen

24 juni 2024 - 20:30 - Sport

©

De nieuwe coach van Fenerbahçe, José Mourinho, wil Youssef En-Nesyri graag toevoegen aan zijn selectie voor volgend seizoen. De Marokkaanse international, die aan het einde van zijn contract staat bij Sevilla, zou wellicht openstaan voor deze aanbieding.

En-Nesyri was met 18 goals Sevillia’s topscorer in het seizoen 2023-24 en staat nu op de radar van Mourinho, meldt de krant Sabath. De Portugese trainer van Fenerbahçe zou de Marokkaanse spits hebben benaderd met de vraag of hij volgend seizoen naar de Turkse club wil komen. De Atlas Leeuw zal deze zomer vertrekken als er een goed bod op tafel komt.

Lees ook: Youssef En-Nesyri, derde beste kopper in Europa

Sevilla beseft zich de waarde van En-Nesyri en is niet van plan hem voor minder dan 20 miljoen euro te laten gaan. De verkoop van de Atlas Leeuw zou Sevilla in staat stellen om de kas aan te vullen en nieuwe talenten te rekruteren.

Lees ook: Youssef En-Nesyri doet mea-culpa

In afwachting van de officiële bevestiging van deze transfer geniet de Marokkaanse spits van een vakantie sinds zijn deelname begin juni aan de wedstrijden tegen Zambia en Congo met Marokko. Hij keert op 4 juli terug naar Sevilla.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team