Zoeken

Brits koppel "gelukkig" met lockdown in Marokko

5 mei 2020 - 14:40 - Gemeenschap

©

Henry en Priscilla Sacramento zitten sinds de sluiting van de grenzen in maart dit jaar vast in Marokko. Het koppel afkomstig uit Gibraltar, maakte de keuze om in het koninkrijk te blijven tijdens de lockdown.

De twee hebben een huisje in Tanger waar ze zonder bezorgdheid op het einde van de noodtoestand wachten. Henry en Priscilla Sacramento vinden het helemaal niet erg om in Marokko vast te zitten.

"We zijn in ons huis in Tanger gebleven. We voelen er ons goed en vooral veilig.", vertelt het koppel. "We waren voor de lockdown al begonnen het advies van de regering op te volgen, geen kus of hand te geven, regelmatig onze handen te wassen...", zegt Henry Sacramento.

Henry en Priscilla waren in Tanger aangekomen met reiskoffers vol kleren voor een lokale liefdadigheidsinstelling. Maar door de pandemie hebben ze nog geen contact kunnen hebben met de organisatie.

VHMA bericht dat het koppel genoeg inkopen heeft gedaan om de lockdown door te brengen en enkele gewoontes heeft behouden ondanks de actuele situatie. "We blijven één dag per week vasten zoals we al lange tijd doen en volgen de gezondheidstoestand in Gibraltar met veel aandacht", aldus Henry.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team