Zoeken

Brahim Díaz: "Voor mij is hij de beste speler ter wereld"

25 maart 2024 - 15:00 - Sport

©

Brahim Diaz beleefde vrijdag een onvergetelijk debuut voor het Marokkaans elftal. De 24-jarige aanvaller van Real Madrid kon rekenen op de steun van zijn familie, waaronder zijn oma Puri Abdelkader, die trots is op haar kleinzoon.

Diaz, die via zijn vader van Marokkaanse afkomst is, koos ervoor om voor de Atlas Leeuwen te spelen. Oma Puri, die in Malaga woont, reisde speciaal naar Agadir om haar kleinzoon te zien debuteren. "Het was een spectaculair debuut, zoals altijd. Voor mij is Brahim de beste speler ter wereld", vertelde ze na de 1-0 overwinning op Angola aan de Spaanse krant Marca.

Lees ook: Brahim Diaz geblesseerd? Zorgen bij Real Madrid (foto)

Puri is erg trots dat Brahim Diaz voor Marokko speelt, maar benadrukt dat ze ook trots zou zijn als hij voor Spanje had gekozen. "Mijn kleinzoon is honderd procent Spaans en honderd procent Marokkaans", aldus de oma. "Ik zal mijn kleinzoon blijven volgen zolang mijn gezondheid het toelaat. We zijn zijn grootste fans en zullen altijd voor hem klaarstaan."

Lees ook: Vriendin Brahim Diaz Luz Méndez dol op Agadir

Naast Puri waren ook Diaz’ andere oma, Dolores, en een groot aantal familieleden in Agadir om de Real Madrid-speler te steunen. "Ik zal Brahim overal volgen waar hij speelt", aldus Dolores. De twee oma’s blijven tot dinsdag in Agadir om de tweede interland van Marokko tegen Mauritanië bij te wonen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team