Zoeken

Brahim Diaz geblesseerd? Zorgen bij Real Madrid (foto)

24 maart 2024 - 21:00 - Sport

©

Brahim Diaz, middenvelder van Real Madrid, die onlangs debuteerde voor het Marokkaans elftal, liep tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Angola (1-0) op vrijdag in Agadir enkele lichte blessures op. Deze situatie baart Real Madrid zorgen.

Diaz werd tijdens de wedstrijd zes keer hardhandig neergehaald en eindigde met bloed op zijn sokken. Beelden op sociale media tonen hoe hij na afloop met Achraf Hakimi zonder schoenen van het veld stapt.

Lees ook: Marokko wint nipt van Angola dankzij doelpunt in eigen kamp

Hoewel de ernst van de blessures meevalt, vreest Real Madrid dat Diaz mogelijk langer uit de roulatie zal zijn. De club wil geen risico nemen met de 24-jarige spelmaker, die een belangrijke rol speelt in de ploeg van Carlo Ancelotti.

Diaz zelf was ondanks de blessures tevreden over zijn debuut voor Marokko. De aanvaller liet zich tegen Angola zien met enkele fraaie acties, maar wist niet te scoren.

Lees ook: Hakim Ziyech en Brahim Diaz in conflict?

De komende maanden zijn cruciaal voor Diaz. Met Marokko hoopt hij zich te plaatsen voor de Afrika Cup 2025, het WK 2026 en het WK 2030, dat mede door Marokko wordt georganiseerd. Ook de Olympische Spelen van 2024 in Parijs zijn een mogelijk doel, mits Real Madrid toestemming geeft.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team