Zoeken

Brahim Díaz naar Barcelona?

9 april 2024 - 20:00 - Sport

©

Nolito, voormalig Spaans international, heeft FC Barcelona geadviseerd om Brahim Díaz van Real Madrid te kopen om hun zwakke middenveld te versterken.

"Ik zou hem morgen tekenen, zelfs als ik er veel geld voor moest uitgeven," zei Nolito in een interview met AS. "Ik vind hem een geweldige speler. Natuurlijk speelt hij nu bij Madrid. Maar als ik Joan Laporta was, zou ik met een zak geld naar hem toe gaan om hem te overtuigen."

Lees ook: Real Madrid stelt prijs vast voor Brahim Diaz

Volgens Nolito zou de Catalaanse clubpresident een gouden slag slaan met de komst van de Marokkaanse international, die het middenveld van Barça, dat momenteel te kampen heeft met blessures van Pedri Gonzalez en Frenkie de Jong, zou kunnen versterken. In het verleden toonden de Catalanen al interesse in Brahim Díaz toen hij nog een jeugdspeler was, maar uiteindelijk koos de middenvelder voor Manchester City.

De 24-jarige Brahim Díaz is geen vaste waarde in het team van Carlo Ancelotti. Een transfer naar Barcelona is op dit moment niet realistisch. De Atlas Leeuw presteert goed en Real Madrid is niet van plan om hem te laten gaan, aangezien de club geen spelers uitwisselt met directe concurrenten. Bovendien speelt de voormalig Manchester City-speler op dezelfde positie als Raphinha en Lamine Yamal.

Lees ook: Brahim Díaz krijgt aantrekkelijk bod

Brahim Díaz scoorde dit seizoen vijf doelpunten en gaf drie assists in 25 La Liga-wedstrijden, waarvan hij er 13 in de basis startte. In de Champions League was hij goed voor twee doelpunten en één assist.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team