Zoeken

Boot Spanje-Marokko: reizigers met auto moeten nog geduld hebben

13 april 2022 - 17:40 - Marokkanen in het buitenland

©

Na de normalisatie van de betrekkingen tussen Marokko en Spanje werden de geregelde passagiers- en busdiensten tussen de Marokkaanse havens Tanger Med en Tanger Stad en de Spaanse havens Algeciras en Tarifa, op dinsdag 12 april 2022 hervat. Reizigers met een wagen zullen echter nog wat geduld moeten hebben.

Volgens een verklaring van het Marokkaanse ministerie van Vervoer en Logistiek hervatten de rederijen dinsdag stapsgewijs hun passagiersdiensten tussen de Marokkaanse havens Tanger Med en Tanger-Ville en de Spaanse havens Algeciras en Tarifa. Voor passagiers die met de auto reizen zal de hervatting van de bootoversteken op maandag 18 april 2022 plaatsvinden, aldus de verklaring.

Lees ook: Officieel: bootverkeer tussen Marokko en Spanje wordt hervat

De haven van Tanger kondigde maandag via zijn Twitter-account aan dat de passagiersdiensten naar Spanje, Frankrijk en Italië geleidelijk aan zouden worden hervat. Zij drong er bij de passagiers op aan voor nadere informatie contact op te nemen met de scheepvaartmaatschappijen die verantwoordelijk zijn voor de oversteek.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team