Zoeken

Berichten verzoening Ziyech en Halilhodzic zijn fake

12 maart 2022 - 10:20 - Sport

©

De berichten over een bemiddelingspoging van de voormalig aanvoerder van de Atlas Leeuwen, Houssine Kharja, tussen de Marokkaanse international Hakim Ziyech en bondscoach Vahid Halilhodzic zijn fake. Marokkaanse voetbalfans dringen er bij de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) op aan om in te grijpen en een oplossing te vinden voor het geschil tussen de twee mannen.

"Houssine Kharja mengt zich in het geschil tussen bondscoach Vahid Halilhodzic en Hakim Ziyech. De voormalige aanvoerder van de Atlas Leeuwen heeft onlangs contact opgenomen met beide mannen en wist hun standpunten te verzachten. Halilhodzic en Ziyech verklaarden bereid te zijn om een nieuw hoofdstuk te beginnen in het belang van de nationale ploeg, die aan de vooravond staat van de play-offs voor het WK 2022 tegen de Democratische Republiek Congo op 25 en 29 maart," meldde Al-Montakhab enkele dagen geleden. Korte tijd later ontkende dezelfde bron deze informatie.

Lees ook: Hakim Ziyech terug bij het Marokkaans elftal?

De ruzie tussen de Chelsea-ster en de Frans-Bosnische coach valt niet in goede aarde bij de Marokkaanse voetbalfans. Sommigen onder hen hebben de Marokkaanse voetbalbond opgeroepen te bemiddelen tussen de twee mannen en Hakim Ziyech ervan te overtuigen terug te komen op zijn besluit, dit in het belang van het Marokkaans elftal.

Lees ook: Hakim Ziyech stopt als Marokkaanse international

In februari besloot de voormalige Ajax-ster om Marokko de rug toe te keren. "Ik keer niet terug naar de nationale ploeg en dat is mijn definitieve beslissing. Ik concentreer me op wat ik doe met mijn club. Het was een beslissing die hij nam en die je moet respecteren", zei Ziyech toen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team