Zoeken

Boer Ayoub openhartig over pestverleden

16 mei 2022 - 09:40 - Cultuur

©

Ayoub Louihrani omschrijft zichzelf als de enige Marokkaanse boer in Nederland. Hij wordt in een eigen tv-serie gevolgd op het platteland waar hij zo passioneel over is. Kijkers waarderen met name zijn sprankelende persoonlijkheid. Het gaat Ayoub zo goed dat er binnenkort ook een boek verschijnt over zijn leven, maar zijn huidig succes betekent niet dat zijn leven altijd over rozen ging.

In het tv-programma is ook de trotse familie van Ayoub te zien. De jonge boer vertelt dat het huwelijk van zijn ouders niet succesvol was. "Mijn vader wist niet hoe hij met vrouwen moest omgaan: als hij naar zijn werk ging, deed hij de deur op slot en zat mijn moeder de hele dag opgesloten. Als een duur item dat je opsluit in een kluis, zo zag hij het". Zijn ouders zijn gescheiden toen Ayoub pas twaalf jaar oud was, schrijft RTL Boulevard.

Lees ook: Ayoub Louihrani wilde boer worden in Marokko

Ayoub worstelde op die leeftijd ook nog met andere uitdagingen. Zo werd hij veel gepest op school. "Ik was een klein, dun jongetje en een makkelijk doelwit: ik had geen oudere broers en kon niet terugvechten. Dat ik toen al bijdehand was, hielp niet. En nadat ik het had gemeld bij de schooldirectie werd het nog erger", aldus Ayoub.

Lees ook: Jonge boer Ayoub in nieuw televisieprogramma

"Ze zaten me op straat achterna. Op een muur in het park schreven ze nare dingen over mijn moeder én ons adres. Toen ze ook mijn broertje in elkaar sloegen, was dat de druppel. Ik heb mezelf de hele zomervakantie opgesloten in de sportschool en ging van vijftig naar honderd kilo, mét spieren. Op de eerste schooldag sloeg ik terug en werd ik meteen geschorst, maar het pesten was wel afgelopen!"

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team