Zoeken

Binnenkijk in een exclusieve vakantievilla in Marrakech (video)

10 april 2022 - 19:00 - Marokko

©

Iedereen kijkt wel eens graag naar foto’s van een waanzinnige woning, ook al ligt dat droomhuis niet meteen binnen ons bereik. Het Laatste Nieuws pakt elke woensdag uit met een een fantastisch huis en deze keer worden we meegenomen naar een vakantiewoning in Marrakech, gebouwd met eerbied voor de Marokkaanse tradities.

De Villa Ezzahra, in de buurt van Marrakech, lijkt op een luxueuze riad met zowel groen in de binnentuin als rond het huis, dat zich bevindt op een domein van twee hectare. Daarop staan ook eeuwenoude olijfbomen, dadelpalmen, sinaas- en granaatappelbomen. Je kan er ook een mooi overloopzwembad vinden met zellig in groentinten en een overdekt terras met een uitzicht op de oase.

Lees ook: Binnenkijken in het Marokkaans-Nederlandse interieur van Laila

In elke ruimte staat de open haard centraal, omringd met kleurrijke decoraties en meubelen en met werken van lokale kunstenaars. Elke ruimte is verschillend ingericht en de acht slaapkamers hebben elk een eigen dressing, balkon en badkamer, die bedekt zijn met kostbaar tadelakt-stucwerk.

Lees ook: Nassira toont haar ’Marokkaanse huis’ in Osdorp

De villa is een vakantiehuis waar je kan logeren voor 5500 euro per nacht, inclusief een team dat onder meer bestaat uit een schoonheidstherapeut, een chauffeur en een huismanager, die ook uitstapjes organiseert.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team