Zoeken

Ontvoerde meisjes teruggevonden in Marrakech

5 maart 2022 - 21:40 - Marokko

©

De gerechtelijke politie van Marrakech heeft twee jongeren gearresteerd die ervan worden verdacht twee minderjarige meisjes te hebben ontvoerd, gegijzeld en verkracht. Eén van de meisjes is zwanger.

De zaak van de verdwijning van de twee minderjarige meisjes werd begin deze week bekendgemaakt in Marrakech. De gerechtelijke politie had een onderzoek ingesteld dat in recordtijd heeft geleid tot de arrestatie van twee verdachten. Die zouden verantwoordelijk zijn voor de ontvoering, gijzeling en verkrachting van de jonge slachtoffers in een verlaten villa aan de boulevard van Kmassa. De twee beschuldigden, die in voorlopige hechtenis zijn genomen, zullen na afloop van het onderzoek worden voorgeleid aan het bevoegde parket, meldt het dagblad Al Akhbar.

Lees ook: Kenitra: politieagenten opgepakt voor verkrachting minderjarige

Alles begon met een klacht van de moeder van één van de slachtoffers om de mysterieuze verdwijning van haar minderjarige dochter te melden. Een zoekactie leidde naar de verlaten villa. Een eerst verdachte werd in de woning gearresteerd en in hechtenis genomen. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis overgebracht voor medisch onderzoek. Daaruit bleek dat zij zwanger is. De tweede verdachte werd iets later gearresteerd terwijl hij het tweede minderjarige meisje vasthield.

Lees ook: Marokko: advocaat veroordeeld voor verkrachting minderjarige secretaresse

De twee verdachten, die een relatie hadden met de twee slachtoffers, zullen worden vervolgd voor criminele samenzwering, ontvoering, gijzeling en verkrachting van minderjarigen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team